Ainekset

VALO24h TYRNI-SITRUUNAKAKKU

5 dl   Gluteenittomia jauhoja

4 dl   Sokeria

1 dl   Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + tyrniä

1 tl   Suolaa

1 tl   Soodaa

1 tl   Vanilliinisokeria

100 g   Voita

0,5 dl   Maitoa

250 g   Maitorahkaa

2 kpl   Kananmunia

1 kpl   Sitruuna

Tyrni-sitruunakakku-pellavarouhe-pellavansiemenrouhe-pellavansiemen

Ohje

Voitele ja jauhota iso kuivakakkuvuoka Valo24h paahdetulla rouhitulla pellavalla.

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.

Sulata voi. Sekoita toisessa kulhossa nestemäiset aineet keskenään.

Sekoita kuiva-aineseos ja nesteseos keskenään.

Pese sitruunan kuori huolellisesti ja raasta kuori kakkuseokseen. Sekoita.

Lusikoi kakku vuokaan. Paista 175 °C 45-50 minuuttia.

Anna kakun jäähtyä ja kumoa se tarjoilualustalle.

Voit koristella kakun halutessasi tomusokeri-kuorrutteella!

© 2024 Linseed
webDesign: Mekanismi »