Ainekset
VALO24h MARJAJUUSTOKAKKU
POHJA (Halkaisija 15-17cm)
8 rkl Rasvaa
1,5 dl Maissijauhoja
1 dl Valo24h paahdettu rouhittu pellavaa + puolukka
2 rkl Agavesiirappia
TÄYTE
2 pkt Lakkatuorejuustoa
250 g Maitorahkaa
0,5 dl Sokeria
2 kpl Liivatelehteä
Koristeluun marjoja
Ohje
Levitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle.
Sekoita kaikki pohjan ainekset kulhossa massaksi.
Painele massa irtopohjavuoan pohjalle ja laita se jääkaappiin.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen (10 min).
Vatkaa tuorejuustot kulhossa. Lisää rahka ja sokeri. Purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne tilkkaan kiehuvaa vettä, sekoita hyvin. Lisää ohuena nauhana tuorejuusto-rahkaseokseen samalla koko ajan vatkaten.
Lisää täyte irtopohjavuokaan ja laita kakku jääkaappiin 4 – 5h.
Irrota kakku varovasti irtopohjavuoasta ja koristele haluamillasi marjoilla.