Ainekset

300 g valkokaalia

2 kpl kevätsipulia

3 kananmunaa

1 dl vettä

2 dl vehnäjauhoja

½ dl paahdettua rouhittua pellavaa

2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

3 tl soijakastiketta

Paistamiseen voita

 

Sriracha -majoneesi

1 dl majoneesia

3 tl srirachaa

Valo24h okonomiyaki pellavarouhe

Ohje

Raasta valkokaali hienoksi silpuksi. Huuhtele ja leikkaa kevätsipuli ohuiksi renkaiksi. Sekoita kulhossa vesi, kananmunat, jauhot ja mausteet. Lisää kaaliraaste ja kevätsipuli, ja sekoita tasaiseksi. Anna taikinan levätä puoli tuntia huoneenlämmössä. Paista paistinpannussa voissa ohuita rapeita ohukaisia. Valmista majoneesi sekoittamalla sriracha ja majoneesi. Tarjoile dippinä ohukaisten kanssa.

© 2024 Linseed
webDesign: Mekanismi »