Ainekset
1 valkosipulinkynsi
½ mietoa chiliä (poista siemenet)
1 -2 rkl limetin mehua
2 kypsää avokadoa (tai puoli pussillista pakastettuja avokadonpaloja)
suolaa
mustapippuria
loraus sitruunaoliiviöljyä
kourallinen tuoretta basilikaa
2 dl parmesaaniraastetta
400-500 g spagettia
Pinnalle 2 rkl Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + vadelma granaattiomena
Ohje
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Älä kaada kaikkea keitinvettä pois vaan jätä noin 1, 5 dl keitinvettä pastan joukkoon (tästä tulee kastikkeen pohja). Hienonna valkosipuli ja chili ja pilko avokadot kuutioiksi. Hienonna myös tuore basilika. Raasta parmesaani raasteeksi. Lisää kaikki ainekset pastan joukkoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
Annostele pasta lautasille ja ripottele pasta-annoksen päälle Valo24h paahdettua rouhittua pellavaa + vadelma-granaattiomenaa.