Valo24h paahdetuissa pellavansiemenissä on herkullinen pähkinäinen maku. Uusi paahtoteknologia rapeuttaa kokonaiset pellavansiemenet. Ne ovat helposti rikki pureskeltavat, jolloin pellavan kaikki hyvät ravintoaineet imeytyvät elimistösi hyödyksi.
Pellavansiemenen pinnalla on liukoista kuitua, joka tasapainottaa aterian jälkeen verensokerin nousua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Pellava auttaa myös kolesterolitasapainon ylläpitämisessä, sillä se sitoo itseensä sappihappoja.
Valo24h paahdettuja suomalaisia pellavansiemeniä voit käyttää salaateissa, leipomisessa, puuroissa ja esim. jogurtin ja/tai myslin kanssa. Leivonnassa pellavansiemeniä käyttämällä syntyy herkullinen, mehevä leipä, joka säilyttää tuoreuden tunnun pitkään.
Tuote on gluteeniton ja on valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään ainoastaan gluteenittomia tuotteita.
Ainesosat
Suomalainen paahdettu kokonainen pellavansiemen
Ravintosisältö 100 g
Energiaa 2318 kj (554 kcal)
Rasvaa 44 g
josta tyydyt. rasvaa 4 g
kertatyydyttymättömiä 6 g
monityydyttömättömiä 34 g
Hiilihydraatteja 4 g
joista sokereita 0 g
Ravintokuitua 29 g
Proteiinia 21 g
Suolaa 0 g
Magnesiumia 419 mg
112% päivän saantisuosituksesta
Omega-3-rasvahappoja 26 g
Omega-6-rasvahappoja 8 g
Lignaaneja 0,6 g